Детско служение

 

detsko

Живеейки в свят изпълнен с агресия и насилие, децата ни ежедневно стават свидетели на нещо, което не бихме искали за техния живот. Отивайки на училище, те попадат под „открития огън” на грубиянското поведение и се чудим как да ги предпазим от всичко това. Как да ги научим да реагират по правилния начин, когато с тях е постъпено несправедливо? Как биха се справили, ако попаднат в ситуация, в която тяхната личност би мога да бъде засегната? Как да ги дисциплинираме по начин, който ще повлияе и на другите?

Християнски Център София е правилното място за вашите деца! Ние ги възпитаваме на християнски ценности и морал в среда на сигурност, любов, креативност и забавление.
Детските занимания, които имаме в Християнски център София, са в две групи, като първа група е за деца от 3 до 7 години, а втора- за деца от 8 до 12 години.  Имаме желанието да обучим и подготвим силно поколение, което да познава своя Бог, да следва гласа Му и да изпълни Божияq призив за своето време.

„Възпитавай детето отрано в подходящия за него път и не ще се отклони от него , дори когато остарее.”
Притчи 22:6

Целта ни е да научим децата да открият Божията любов, да познават Божието Слово и да Го пазят дълбоко в сърцата си; да разбират силата на молитвата, хвалението, вярата, изговорените думи и свидетелството; да обичат Бог и ближния си, знаейки, че са ценен дар от Създателя.
Във времето, което прекарваме заедно, имаме хваление, молитва, свидетелства, библейски поучения, театър, моделиране и рисуване. Също така се и забавляваме заедно, като играем игри и празнуваме рождени дни. Изготвяме празнични програми за Рождество и Великден, в които децата с радост се включват.

Заслужава си да дойдете на църква, поне заради вашите деца! Нека те растат в здравословна среда, в която могат да развият напълно потенциала, който Бог е вложил в тях.

Quinnen Williams Womens Jersey