Медицинска Конференция ’14

“Как личната вяра в Бог и Християнска етика, ценности и морал могат да помогнат на медицината, лекарите и техните пациенти в България. Да не допускаме вреда в обществото поради “популярното” мнение, че науката е в противоречие с вярата, а напротив да се ползваме от тази симбиоза… и как Евангелието може да променя и други професионални среди като бизнес, политика, образование, спорт и култура за по – доброто бъдеще на България! “

Пастор Иван

Скъпи приятели,

Поздрави в Името на Господ Исус Христос!

Имам честта да Ви поканя за участие в Медицинска Конференция в София през месец  Май 09-10. Конференцията ще се проведе в х-л Шератон. Местата са ограничени и вие сте поканени като ключови лидери за Евангелизирането на България! При навременен отклик от Ваша страна Организационният Съвет ще поеме Вашето настаняване в хотел и храна за 2 денонощия по време на Конференцията.

Общата тема на Конференцията е: Медицина, Наука и Духовност. Не е нужно да се оставяме на “популярното” мнение, че науката е в противоречие с вярата. Напротив, когато вярващи учени споделят за своя успех като професионалисти, това помага на Евангелието да пробие в специфични среди и слоеве в обществото. Аз лично с нетърпение очаквам свидетелства от практикуващи лекари да свидетелстват за това, как помагат на пациентите си професионално и с молитва!

Ако имате лекари и медицински работници членове във вашите църкви или невярващи приятели медици, може да попълните регистрационна форма и за тях. Окончателното Ви одобрение за участие е с изрично писмено потвърждение от страна на Организационния Съвет.

Заедно с полезната информация на лекциите, Вие ще имате възможност за общение със световноизвестни учени и лекари християни, както и със служители от България и чужбина.

Взаимодействието на вяра и наука, медицина и молитва може не само да помогне, но и висококачествено да подобри живота на обществото в нашата страна. Моята молитва и работно посвещение е за пробив на Благовестието и в други професионални среди като бизнес, политика, образование, спорт и култура за по- доброто бъдеще на България!

С Уважение и в молитва за успеха на Делото на Благовестието!

Заедно за Исус,
Пастор Иван

За контакти и информация:
wcdnbulgaria@gmail.com
www.wcdnbulgaria.com