По стъпките на апостол Павел

С Християнски Център София
ПО СТЪПКИТЕ НА АПОСТОЛ ПАВЕЛ 
11 – 14 октомври 2012

Не пропускай възможността Деяния на Апостолите и Посланията на Павел в Новия Завет, да оживеят пред очите ти и да бъдеш част от това невероятно пътуване изпълнено със Словото на Бог и заредено с Неговото присъствие! Заедно с изобилието на уроци от историята: на живо по места, изумителна Библейска Археология и много позитивни емоции.   Пътуването е с Мисия за Съживление По стъпките на Апостол Павел в:
– Филипи:града в който Благата Вест за първи път беше прогласена в Европа. Въпреки, че Павел и Сила бяха бити заради Евангелието и бяха хвърлени в затвора, Филипяни имаха взаимоотношения на много радост с Павел и бяха дадени за пример на останалите църкви по света. За много вярващи Посланието до Филипяни е едно от най любимите послания в Новия Завет. За тези, които желаят водно кръщение, има възможност да бъдат кръстени в реката, в която Лидия е била кръстена. – Солун:Апостълът написа 2 Послания до църквата в Солун с изключителна важност за Последното Време. Днес, ние сме църквата на Последното време, повече отвсякога до сега. – Атина, Ареопага, Агората:местата по които Апостолът проповядва на езичници, на хора, които чуваха за Истинският Бог за първи път. Посланието на Павел в Деяния 19 е пример за правилен подход и разбираемо послание за хората на днешното време. – Коринт: две послания, които в най голям мащаб оформят стандарта на новородения християнин и слагат Божествен ред в живота и мисията на Църквата – преди 2000 години, истини валидни и днес.   Вярваме, че това пътуване ще те мотивира да изследваш своята Библия повече от всякога и ще те разпали за движението на Бог в това ПоследноВреме! Не пропускай да бъдеш част от това живото-променящо пътешествие ПО СТЪПКИТЕ НА АПОСТОЛ ПАВЕЛ!

Вероятен разход за пътуването: 250 Евро.
Ако се интересуваш от тази възможност пиши на sofiacenter@gmail.com или позвъни на 0896793252; 0888959419 – Владимир Геков.