Продължава поредицата “Откровение за последното време ” с Пастор Иван

Поредица “Откровението”

Апокалипсис – Откриване на

Божията картина за Последното време

Revelation - p-r Ivan

 Не коства много усилия, човек да разпознае, че живеем в Последното време, предсказано от Исус Христос. Включи си телевизора и чуй новините, погледни на ежедневието на бизнеса около теб, на световната икономика в криза, на войните и несправедливостта въпреки усилията на ООН, НАТО и други международни организации и ще разбереш без съмнение, че Последното Време вече е! Исус говори за това време в Библията, Евангелието от Матей, 24 глава. Всичко това Той предсказа и пророкува не за да те отчая иобезкуражи, а за да ти помогне да осъзнаеш важността на времето, мястото и мисията, която имаш на тази земя.

Какво ни очаква в бъдеще, кога, как и къде ще се случи според пророчествата на Библията са въпроси, на които християните трябва да имат отговор. Събитията свързани с Израел, църквата и света, изпълнените пророчества до сега са абсолютен показател за близкото Идване на Господ Исус. В това специално и важно време от изключително значение е правилното разбиране, позициониране и действие като личности и като църква. Тази поредица от поучения не е единственото важно събитие в годината и не може да замести ежедневната роля на Тялото Христово в България или твоето лично служение за Господа, но може да ти помогне да живееш според плана на Бога за твоя живот, точно във време като това!

Очевидно е от Писанията, че ранната църква „гледаше” за Идването на Господ Исус Христос.

Те бяха мотивирани от „очакване” и резултата беше, че печелеха души постоянно под всякакъв вид обстоятелства!

Това е нашата мечта за църквата днес! Не пропускай!

Посвети се на Божията воля точно в Последно Време сега!

Всяка сряда пред месец Март

час: 19:00

място: сградата на Християнски Център София – Люлин, ул. Арх. Георги Ненов 27, до метростанция Люлин и зала Левски Сиконко