Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Конференция “БИЗНЕС, ВЯРА, ЛИДЕРСТВО”

12/11/2021 - 13/11/2021

Заповядайте на конференцията “Бизнес, вяра, лидерство”, която ще се проведе от 12. до 13. ноември в Християнски център София!

Конференция “Бизнес, Вяра и Лидерство” е предназначена да помогне на хора, които искат да започнат свой собствен бизнес или вече имат такъв, но искат да са най-добрите в това, което правят и се стремят към надграждане. Семинарът е за хора, които искат да открият златното правило и ключовете към успешно развиващ се бизнес. Как да повярваш в себе си, в идеята си и да я развиеш. Правилно управление, подреждане на ресурсите, с които разполагаш, като време, финанси, семейство, работа и др. Този семинар е с цел да ти покаже и помогне да разбереш какво е да имаш бизнес мислене, да поставиш целта и видението пред себе си и да го видиш реализирано в живота си!

Говорители:

*за да прочетете повече относно говорителите, цъкнете върху изображенията

За участие в конференцията е необходима предварителна регистрация, включваща и дарение в размер на 40лв. (при регистрация за участие он-лайн) и 50лв. (при регистрация за участие на място). Дарението ви осигурява участие в конференцията, както и кетъринг и лично време с говорителите на място по време на кафе-паузите.

Опции за регистрация: 

1. Присъствено – 50 лв. – включва кетъринг, кафе и напитки и общение с говорителите.

2. Он-лайн – 40 лв. – ще имате възможност за директна връзка с говорителите + Q & A.
(след регистрация и заплащане, ще ви бъде изпратен линк, чрез който ще можете да се присъединявате он-лайн в посочените часове на сесиите)

Срокът за записване е 11.11.2021 до 14:00 ч.

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

*След успешно попълване на регистрационната форма ще бъдете пренасочени към страница за извършване на он-лайн дарение в зависимост от избрания от вас формат (он-лайн или присъствен)

  Детайли

  Начало:
  12/11/2021
  Край:
  13/11/2021
  Категории за Събитие:
  ,

  Организатор

  Християнски Център София

  Място

  Християнски Център София
  София, ул. "Арх. Георги Ненов" №27
  Sofia, Sofia-town 1324
  + Google Map
  Телефон:
  +359898639003
  View Място Website