Израел Тур 2017

израел тур

Юбилейна Мисия Израел 2017 Ноември 16 – 23

 „50 години от обединението на Йерусалим” (1967-2017)

Една превъзходна възможност Бог да благослови, промени, освежи, зареди вашия живот, директно на място – в Святата земя на Израел. Пътуване и опознаване на земята, която Бог нарече „моя земя“. Едно приключение по стъпките на Господ Исус Христос, което оживотворява Библията и примера на героите на вяра, археологията и пророчествата! Програмата е интензивна, защото нашето желание е да посетите и да видите, колкото се може повече важни места свързани с живота и служението на Господ Исус Христос на тази земя.

Със сигурност много от вас имат желанието, но изпитват трудност с финансите. Искам да ви насърча. Няма нищо невъзможно за този, който вярва. Търсете Святия Дух, да ви покаже как да употребите вярата си, за снабдяване на вашите нужди и още една мечта да стане реалност. Йехова Ире!

Всяко усилие и всеки лев в тази посока си заслужава. Израел не е евтина дестинация. Това пътуване е различно от екскурзия в топла страна и почивка на плажа. Израел е единственото място в света, където можеш да ползваш своята Библия, като карта и GPS навигатор. Тук Библията ще оживее за вас, ще бъдете под водопад от откровения свързани с всеки момент и стъпка от живота и служението на Исус.

Ще пътуваме из страната в автобус с климатик, водени от професионални екскурзоводи със солидно знание и личен опит, които ще предоставят специфична информация свързана с библейската история, археология, култура, както и с настоящата ситуация в Израел. Качеството на пътуването е гарантирано.

Това пътуване, може да бъде вашата ваканция и вдъхновение, почивка и приключение. Нещо с което да се наградите през 2017, защото наистина го заслужавате. Чудесна възможност за запознанство с посветени християни, пастори, лидери, бизнесмени и младежи от Израел. Това е нещо, което е веднъж в живота. Не го пропускайте! Преживяването е животопроменящо!

Израел е страната, където Господ Исус Христос се роди, израсна, извърши чудеса, умря и възкръсна за човечеството, и където ще се върне в определен ден отново. Вярвам, че това пътуване ще бъде силно духовно преживяване и Господ ще ви говори лично, както и за пророческото място на Църквата и Израел в това последно време.

Разбирането на мястото, функцията и нуждите на Израел, Църквата и Света ще сме полезни и пълноценни в служението си за Исус Помазаника и делото на Благовестието. Ще сме в синхрон с Небесните стратегии и Божествените тактики за изпълнение на  Великия план за достигане и спасение на скъпоценните човешки души.

Организирането на Израел Тур 2017 не е с комерсиална цел. Това е мисия, която съм приел от Господ Исус за Църквата и специално за Тялото Христово в България: да водя християни в Израел и да помагам Израел да влезе в техните сърца. Евреите не са само народ със специално място в историята на човечеството, те са народ на бъдещето. Точно при този народ и в това парче земя нашия Господ Исус ще се върне отново за да управлява с мир и да донесе благоденствие. Това не е туристическа екскурзия, това е поклонническо пътуване. Мисия за благословение на Израел, народа и земята, за да дойде Благословение от Господ Бог за всички народи по цялата земя!

Пожелавам на всеки християнин да посети Йерусалим и Израел поне веднъж в живота си, преди Господ Исус да се върне отново на тази земя.

израел тур2

За повече информация, въпроси и записване Facebook – Израел ТУР 2017 с Пастор Иван

Бъдете изобилно благословени в Името на Йешуа ХаМашия,
Пастор Иван Хазърбасанов

 

Quinnen Williams Womens Jersey