Израел Тур 2019

Пътешествие в святата земя по стъпките на Исус Христос и библейските герои на вяра.

Запазете датите за това пътуване във вашия календар. Предварителна цена около 700 щатски долара за пълен пакет на обслужване: луксозен автобус с климатик и wi-fi, хотели, храна (закуски и вечери), екскурзовод на Български език, Програма, Библейски проповеди и поучения на място услуги директно от израелския тур оператор. Цената не включва самолетни билети.

Нашето пътуване до Израел за Шатроразпъване – Сукот е свързано с празнуването на Божието присъствие между хората „Емануил – Бог с нас” и начина по който Божието присъствие беше физически проявено в шатрата построена от народа Израел, Скинията на Мойсей , чрез облак през деня и огнен стълб вечерта.

“Така казва Господ на Силите: Още ще има време, когато ще дойдат люде и жителите на много градове; и жителите на един град ще отидат в друг и ще рекат: Нека отидем незабавно да искаме Господното благоволение, и да потърсим Господа на Силите. Ще отида и аз.”

Библията, Захария 8:20-21

За повече инфо пишете лично съобщение на страницата на https://www.facebook.com/ccsofia.israeltour/ във Фейсбук, както и на имейл: ccsofia.israeltour@gmail.com

До скоро, заедно в Йерусалим, града на Царя и града на Мир за целия свят!
Пастор Иван Хазърбасанов

Quinnen Williams Womens Jersey