Медицинска конференция ’14

Възлюбени братя и сестри от медицинската и научната сфера,

Поздрави в скъпоценното име на нашия Господ и Спасител Исус Христос!

От името на Международната Организация на медици-християни (МОМХ) в България най-сърдечно ви каним да участвате в 11 Международна Християнска Медицинска Конференция под мотото: Медицина, Наука и Духовност. Тя ще се състои на 9 и 10 май, 2014 в хотел Балкан София, гр. София.

ВИДЕНИЕТО на МОМХ е да представя сериозни медицински доказателства за суверенната изцелителна сила на Бога в медицинската практика на лекари-християни, подкрепени с изрядна медицинска документация.

ЦЕЛТА на Конференцията е фокусирана върху нашата професионална и духовна подготовка в медицинската и научната сфера за последното време и за скорошното идване на нашия Спасител.

Поканени са професионалисти с християнски убеждения, работещи в медицинската практика, както и изследователи от експерименталната и приложна медицинска наука, които в партньорство да работят за трансформацията на обществото и за спасението на много души.

В програмата са включени медицински презентации на Божествени изцеления, както и специални лекции на гост-говорители, хваление и поклонение на Корейски, Израелски и Български изпълнители и още много други.

Очакваме ви в София през май.

С благословения: доц. д-р Любка Танчева, Ph.D.
Директор на МОМХ – България

За контакти и информация:

wcdnbulgaria@gmail.com
www.wcdnbulgaria.com

Quinnen Williams Womens Jersey