По стъпките на Исус Христос и Библейските герои на вяра в Обещаната земя

По стъпките на Исус Христос и Библейските герои на вяра в Обещаната земя

Празничен Тур 2020 Pilgrims4Jesus

Цена за 8 дни/7 вечери пълен пакет на обслужване: $ 815 щатски долара с ранно записване до Април, 15. Цената не включва самолетни билети.

Обслужване: луксозен автобус с климатик и wi-fi, хотели, храна (закуски и вечери), екскурзовод на Български език, Програма, Библейски проповеди и поучения на място. Преживяването е живото-променящо!

Цените включват: Посрещане и изпращане на летище Бен Гурион, Тел Авив. Седем нощувки в хотел с вечеря и закуска (Хотелите са качествени, храната е отлична, на блок-маси с постоянно зареждане – изобилна и много вкусна). Осем дни поклоннически тур със сертифициран екскурзовод на Български и луксозен автобус, климатизиран и с WiFi. Благословение, бакшиш за екскурзовода и шофьора. Входни такси на музеи и места за посещение.

Цената е за двойна стая. При невъзможност за настаняване в двойна стая, например нечетна бройка мъже или жени в групата, настаняването е в тройна по-голяма стая.

Поръчка за самостоятелна стая: 315 $ доплащане.

Цените не включват следните лични разходи: самолетни билети, пари за лични раходи, пазаруване и екстри, обяд и напитки по маршрута, медицинска застраховка – задължителна.

Предварителна програма:

Програмата включва посещение на църкви и места свързани с живота, служението, смъртта и възкресението на Господ Исус Христос в Галилея, Йерусалим и Юдея.

Специални места и участия: Марш на Народите в Йерусалим, „Приятели на Сион” – модерен хай тек интерактивен център-музей в Йерусалим за християните приятели на Израел, Световен Център на Холокоста „Яд ВаШем”, където историята на света е събрана на едно място, Кумран, Спа процедури и плаж на Солено (Мъртво) море. Специален етнографски център „Назарет” – модел на селището Назарет, както е изглеждало по времето на Исус преди 2000 години, разходка с лодка в Галилейското езеро, където Исус ходеше по водата, Специален гурме обяд „Свети Петър” на брега на езерото.

Цялата група Празничен Тур 2020 има една и съща програма, хотели и прочие, но е разпределена в подгрупи в различни автобуси според реда на записване, полети и наличност на места.

Записване: На имейл ccsofia.israeltour@gmail.com или на лично съобщение във Facebook страницата Израел Pilgrims4Jesus

Молим да изпратите имената си на латински по паспорт, дата на раждане, националност, номер и валидност на паспорта. За Израел няма виза, но се пътува задължително с международен паспорт. Записването и капарирането до 15 Април, най-късно осигурява ранни хотелски резервации.

Капаро и самолетни билети само след потвърждение за място в групата. Заедно с потвърждението ще ви бъде дадена банкова сметка и начини за плащане.

Капаро: 400 $ до 15 Април 2020 най-късно, oстаналaта част на летището. При отказ до 15 Април се връща заплатената сума без 50$ удръжка. След 15 Април има вероятност от повишение на цената, заради ангажираността на хотелите по време на празника.

Самолетен билет:

Програмата е съобразена с полетите на Уиз Еър и Райън Еър на 04.10.2020 от София до Тел Авив, летище Бен Гурион. Други линии са също възможни според местожителството. Цялата група има една и съща програма, хотели и прочие затова моля, планирайте пристигане преди 10:00ч. в Събота, 04 ако пътувате с различен полет от Уиз Еър от София, защото програмата започва директно от летището. В случай, че вашия полет пристига по-късно, ще ви дадем информация и обяснение как най-лесно може стигнете до хотела за вашата първа вечер. Програмата завършва на 11.10.2020 с изпращане на пътуващите до летището за основните полети на Уиз Еър и Райън Еър до София.

За тези, които имат нужда от помощ препоръчваме агенция за продажба на самолетни билети в София: МариТравъл, Десислава: + 359 898 667 915.

Задължително контактувайте с нас за потвърждение на вашето място и подгрупа, за капарото и информация за банков превод преди да закупите своите билети!

Това пътуване включва Библейския Празник Шатроразпъване – Сукот. С това пътуване и участие в Марша на всички народи в Йерусалим – градът на Царят, нашия Господ Исус Христос изпълняваме пророческото Слово свързано с бъдещето на целия свят.

Така казва Господ на Силите: Още ще има време, когато ще дойдат люде и жителите на много градове; и жителите на един град ще отидат в друг и ще рекат: Нека отидем незабавно да искаме Господното благоволение, и да потърсим Господа на Силите. Ще отида и аз.

Библията, Захария 8:20-21

До скоро, заедно в Йерусалим, града на Царят и града на Мир за целия свят!
Quinnen Williams Womens Jersey