Израел Pilgrims 4Jesus

Израел е страната, където Господ Исус Христос се роди, израсна, извърши чудеса, умря и възкръсна за човечеството, и където ще се върне отново в определения ден. Вярвам, че всяко поклонническо пътуване ще бъде силно духовно преживяване и Господ ще ви говори лично, както и за пророческото място на Църквата и Израел в това последно време.
Разбирането на мястото, функцията и нуждите на Израел, Църквата и Света, ще помогне да сме полезни и пълноценни в служението си за Исус Помазаника и делото на Благовестието. Ще сме в синхрон с Небесните стратегии и Божествените тактики за изпълнение на Великия план за достигане и спасение на скъпоценните човешки души.
Организирането на Израел Pilgrims 4Jesus не е с комерсиална цел. Това е мисия, която съм приел от Господ Исус за Църквата и специално за Тялото Христово в България: да водя християни в Израел и да помагам Израел да влезе в техните сърца. Евреите не са само народ със специално място в историята на човечеството, те са народ на бъдещето. Точно при този народ и в това парче земя, нашия Господ Исус ще се върне отново, за да управлява с мир и да донесе благоденствие. Това не е туристическа екскурзия, това е поклоническо пътуване. Мисия за благословение на Израел, народа и земята, за да дойде Благословение от Господ Бог за всички народи по цялата земя!

Пожелавам на всеки християнин да посети Йерусалим и Израел поне веднъж в живота си, преди Господ Исус да се върне отново на тази земя.
Бъдете изобилно благословени в Името на Йешуа ХаМашия,

ПАСТОР ИВАН ХАЗЪРБАСАНОВ

За повече информация:
E-mail: ccsofia.israeltour@gmail.com   
Телефон: +359897886775   
Facebook: Израел Pilgrims4Jesus

Предстоящите поклоннически пътувания можете да следите ТУК