ЛЮБОВТА

Представяме ви книгата на Пастор Иван Г. Хазърбасанов “ЛЮБОВТА”

Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразня, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада

Библията, Първо послание към Коринтяните 13:4-8

За автора:

Пастор Иван Г. Хазърбасанов е основател на националната християнска мрежа “Църкви на вяра в България” и водещ пастор на местната църква “Християнски център София”. Представител е за България на Международното християнско посолство в Йерусалим. Със съпругата му Габриела имат три деца – Георги, Йосиф и Таня-Мария, и служат на Бога с целия си дом.

Преди падането на “желязната завеса” пастор Иван е млад водач в преследваната църква. В периода на преход от комунизъм към демокрация той активно се противопоставя на злонамерената медийна пропаганда, агетурни постановки и атаки срещу новите църкви, родени след падането на тоталитарната власт, и защитава християнската вяра на различни нива – от съдебната трибуна до президентската институция, борейки се за свобода за евангелието в България.

Пастор Иван е канен като говорител на християнски конференции и семинари както в България, така и в чужбина. В своите послания той акцентира върху практичното приложение на Божието Слово. Неговото автентично поучение вдъхновява хората и им помага да живеят във всяка сфера на живота си.

Чрез лично свидетелство и масови евангелизации Божият дар на служение в лицето на пастор Иван утвърждава надеждата и издига вярата в сърцата на хората, за да могат те лично да преживеят любовта на Бог и истината на Словото Му, потвърдено с чудеса и знамения в техния живот.

Пастор Иван и Пастор Габи водят мисионерски пътувания “По стъпките на апостол Павел” в Гърция и Турция. Организират и поклоннически пътувания в Святата земя с ударение върху библейската и новозаветната история и ролята на Израел в последното време.

При интерес, моля свържете се с нас на:
телефон: +359 897 886 775
имейл: sofiacenter@gmail.com
или чрез формата отдолу

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Вашият телефон (задължително)

  Моля изберете книгата, от която се интересувате (задължително)

  Относно

  Вашето запитване

  Quinnen Williams Womens Jersey