Твоята Обещана земя

Представяме ви книгата на Пастор Иван Г. Хазърбасанов “Твоята Обещана земя”

“С тази книга искам да предизвикам вярата ти и да те насърча да представиш пред Бог твоята нужда или видение – нещо конкретно, което по човешки изглежда невъзможно, и да вярваш, че с Бог всичко е възможно.

Може би преминаваш през определени житейски трудности – проблеми в семейството, тежка диагноза, финансова криза или фалит – с други думи, стоиш пред твоя Йерихон. Дълбоко вярвам, че тази книга ще ти помогне да видиш крепостните стени да падат и да преживееш пълна победа в твоята ситуация.

Може би се питаш: „Каква е тайната? Има ли някаква велика мъдрост, която трябва да знам за вярата, за да може Божиите обещания да се изпълнят в живота ми?“. Уверявам те, че най-големите чудеса се крият в най-семплите истини и уроци на вярата. Един такъв основен урок е: „Не се отказвай! Никога не се предавай!“. Бог ти дава карта по пътя към победата. Бог има Обещана земя за теб!

Моята молитва за теб е да живееш в твоята Обещана земя тук и сега. Да се ползваш от твоето наследство в Христос Исус. Бог да ти даде мир в твоята Обещана земя и всяка война да утихне.”

Но благодаря на Бога, Който винаги ни води в победно шествие в Христос и на всяко място изявява чрез нас благоуханието на познанието за Него.

2 Коринтяни 2:14

Пастор Иван Хазърбасанов

При интерес, моля свържете се с нас на:
телефон: +359 897 886 775
имейл: sofiacenter@gmail.com
или чрез формата отдолу

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Вашият телефон (задължително)

  Моля изберете книгата, от която се интересувате (задължително)

  Относно

  Вашето запитване

   

  За автора:

  Пастор Иван Г. Хазърбасанов е основател на националната християнска мрежа “Църкви на вяра в България” и водещ пастор на местната църква “Християнски център София”. Представител е за България на Международното християнско посолство в Йерусалим. Със съпругата му Габриела имат три деца – Георги, Йосиф и Таня-Мария, и служат на Бога с целия си дом.

  Преди падането на “желязната завеса” пастор Иван е млад водач в преследваната църква. В периода на преход от комунизъм към демокрация той активно се противопоставя на злонамерената медийна пропаганда, агетурни постановки и атаки срещу новите църкви, родени след падането на тоталитарната власт, и защитава християнската вяра на различни нива – от съдебната трибуна до президентската институция, борейки се за свобода за евангелието в България.

  Пастор Иван е канен като говорител на християнски конференции и семинари както в България, така и в чужбина. В своите послания той акцентира върху практичното приложение на Божието Слово. Неговото автентично поучение вдъхновява хората и им помага да живеят във всяка сфера на живота си.

  Чрез лично свидетелство и масови евангелизации Божият дар на служение в лицето на пастор Иван утвърждава надеждата и издига вярата в сърцата на хората, за да могат те лично да преживеят любовта на Бог и истината на Словото Му, потвърдено с чудеса и знамения в техния живот.

  Пастор Иван и Пастор Габи водят мисионерски пътувания “По стъпките на апостол Павел” в Гърция и Турция. Организират и поклоннически пътувания в Святата земя с ударение върху библейската и новозаветната история и ролята на Израел в последното време.

   

  Quinnen Williams Womens Jersey