Пастори
Brief info

Пастор Георги е водещ пастор в Християнски център София. Заедно с неговата съпруга Полина са се посветили да служат на Господ и на хората.

Пастор Георги е водещ пастор в Християнски център София. Заедно с неговата съпруга Полина са се посветили да служат на Господ и на хората. Те имат син на име Йонатан и дъщеря на име Глория.

 

През 2014 година пастор Георги завършва Училище за служители “Пистис”, с което започва неговото активно служение.

Канен е като говорител на различни конференции и събития в страната и чужбина. Самият той организира младежки конференции “4 Jesus” в различни градове в България, а в началото на 2020 година стартира национална конференция “Radical faith”.

Винаги е усещал като призив в сърцето си достигане на хората чрез медия и различни по съдържание видеопродукции.

През 2018 година започва поредица от кратки видеа със заглавие “5 минути на вяра с Георги Хазърбасанов”. 2020 година стартира предаване “Победа”, чрез което успява да достигне до хора от целия свят със слово на вяра и поучение за това как да живеят победоносен живот с Бог, независимо от обстоятелствата. В предаването често гостуват пастори и лидери от страната и чужбина.

Заедно със съпругата си водят и предаване за взаимоотношения със заглавие “Твоето семейство”.

В началото на 2021 година заедно със съпругата си Полина започват и Библейско обучение “Живот за Христос”. Мисията на Пастор Георги и Полина е достигане на недостигнатите чрез Божието слово и екипиране на вярващите чрез ученичество, подготвящо ги за победоносен живот на безкомпромисна вяра, служене и благовестие.