Детско служение
Brief info

Стоян и Лили Стоянови са се посветили в сферата на Детското служение. Заедно работят в живота на най-малките всяка неделя на детските събрания и всяка година на скаутските лагери Royal Rangers.

Добре дошли в служението за малчуганите!

Детското служение към ХЦ София е за деца на възраст от 5 до 12 години. В него се учат уроци от Библията по интересен и достъпен за децата начин, съобразен с възрастта им. Разглеждат се библейски истории, учат стихове и песни, играят сценки и игри с християнска насоченост, за да се научат от малки да ходят в победоносен живот, основан на канарата – Божието слово.

Вярваме в обещанието на Притчи 22:6, а именно: “Възпитавай детето отрано в подходящия за него път и то няма да се отклони от него, дори когато остарее.” Понеже Господ Исус каза: “Оставете дечицата да дойдат при Мен и не ги възпирайте, защото на такива е Божието царство.” /Лука 18:16/

Благословено е и жизненоважно неуморно да сеем Божието слово в децата, защото те са бъдещето на страната ни. Екипът от съработници в служението за децата се състои от доказани професионалисти, работещи с много грижа и любов, и с голямо желание са се посветили на малките откриватели, чрез привлекателен подход да им помогнат да достигат до Божиите пътища и истини.

Детското служение се провежда всяка неделя от 11:00 ч. по време на голямото Богослужение, в сградата на ХЦ София, като винаги започваме с хваление към Бог – важна част от живота на всеки християнин. Защото Бог се удоволства в хвалението на Своите и най-малки светии.
Очакваме ви и Бог да ви благослови!